ivz

Македонија

Рамазанска порака од ИВЗ : Помогнете на сиромашните и бедните

А1он
Поглаварот на Исламската верска заедница во Република Македонија, Реис-улема Хаџи Сулејман ефенди Реџепи по повод почнувањето на Светиот месец Рамазан упати рамазанска порака. „Почитувани верници,