drzaven studentski dom

Македонија

Повторен конкурс за прием на студенти во државните студентски домови

А1он
Министерството за образование и наука објави повторен конкурс за прием на студенти запишани на додипломски студии во државните студентски домови и други објекти за сместување
Македонија

ДСД: Тоалетите во „Стив Наумов“ биле лошо реконструирани

А1он
Државниот студентски дом „Скопје“ соопшти дека освен материјална штета на санитаријата, нема повредени при паѓањето на таваните во два тоалета во домот „Стив Наумов“ вчеравечер.