studentski obrok

Македонија

Петрушевска: ВМРО-ДПМНЕ ги поддржува студентските барања за измена и дополнување на Законот за студентски оброк

А1он
Оваа изјава е со цел да Ве информираме дека ние како пратеничка група на ВМРО-ДПМНЕ реализиравме средба со претставниците на студентите, со Универзитетското студентско собрание,
Македонија

МОН: Студентите да ги подигнат наменските платежни картички за субвенциониран студентски оброк

А1он
Студентите од втора и повисоките години на студии кои аплицирале и ги исполниле условите за субвенциониран студентски оброк, за што добиле потврда од Министерството за
Македонија

Повик за субвенциониран студентски оброк за 2023/2024 година, дневниот износ 140 денари

А1он
Министерството за образование и наука објави повик за субвенциониран студентски оброк за академската 2023/2024 година, кој ќе биде со дневен износ од 140 денари. За