centar

Македонија

ФОТО: Стручност на дело, багер пропадна во дупка која ја копаше

А1он
Еве што им се случи на багерите во општина Центар, кои работат на поставување подземни контејнери. Во ископаните дупки, наместо контејнерите се најде превртениот багер.
Македонија

Тодоровиќ ќе присуствува на крводарителската акција на општина Центар

А1он
Градоначалникот на општина Центар, Владимир Тодоровиќ ќе присуствува на крводарителската акција што ја организираат општина Центар, ЈЗУ Здравствен дом Скопје, Институтот за трансфузиона медицина Скопје
Македонија

Почна изградбата на катната гаража „Мал ринг“

А1он
Со поставување камен-темелник денеска беше означен почетокот на градежните работи за изградба на катна гаража во непосредна близина на Музејот на холокаустот во центарот на Скопје. За две
Македонија

Тодоровиќ ќе инвестира во хотел во Белград?

А1он
Владимир Тодоровиќ, градоначалник на општина Центар и македонски стопанственик со српско потекло, планира да отвори хотел во центарот на Белград, пишува српски Б92. Според тамошната