bolnica stip

Македонија

Лекари од Штип добиле по 322 денари од државата за борбата со коронавирусот

Маја Илиевска-Пачемска
Место 40 отсто од плата медицински лица од штипската болница на државните картички добиле по 322 денари како награда за петмесечната работа со пациенти заболени