anesteziolog

Македонија

Затвор од 15 месеци за Тик-Ток анестезилогот од Тетово кој снимаше пациенти и медицински персонал

А1он
Анестезиологот Валтон Дервиши кој на социјалните мрежи во живо снимаше пациенти и вработени во Клиничката болница Тетово денескa на почетокот на судењето ја призна вината,
Македонија

ТикТок анестезиологот Дервиши остана без лиценца

А1он
Судот на честа при Лекарската комора на на денешната седница донесе одлука за привремено одземање на лиценцата за работа на д-р Ваљтон Дервиши, специјалист анестезиолог,
Македонија

Лекарска комора побара да му се одземе привремено лиценцата на анестезиологот што снимаше

Орце Костов
Лекарската комора донесе едногласна одлука за постапка пред судот на честа во Лекарската комора во која се бара привремено одземање на лиценцата на анестезиологот Ваљон
Македонија

Приведен анестезиологот од Тетово кој снимаше и објавуваше пациенти на „ТикТок”

А1он
МВР вчера вечер го приведе В.Д. (43), постапувајќи по пријава од страна на П.В. директор на Клиничка болница од Тетово, кој пријави дека В.Д., вработен