Македонија

Последни, најнови вести и видеа од Македонија – Политика – Економија

Македонија

Полицијата спречи поголем инцидент

А1он
Вечерва по фудбалскиот натпревар Македонија – Србија е спречен поголем инцидент. Порталб, портал на албански јазик, објави дека полицијата успеала да спречи поголем инцидент, вечерва
Македонија

Црвенковски: Груевски во март ќе се изненади од соочувањето со народот и реалноста

А1он
„Премиерот  да се изјасни за предлогот на Филе, за Меморнадумот предложен  од грчка страна. Премиерот ќе биде изненаден од квалитетот на нашите кандидати на локалните