Економија

Економија – Вести – Македонија – Свет – Балкан | А1он

Економија

Груевски: Проблемот со поврат на ДДВ ќе биде решен до февруари 2013 година

А1он
Премиерот Никола Груевски во обраќањето пред бизнис заедницата за економски предизвици во 2013 година најави дека проблем со повратот на ДДВ на економијата ќе биде
Економија

Ѓорѓиев: Нема да има отпуштања во администрацијата

А1он
Александар Ѓорѓиев денеска изјави Владата нема да дозволи отпуштања од администрацијата и покрај предизвиците со кои се соочува како резултат на влијанието на европската должничка криза. „Иако