zdravstvo

Македонија

Кумановската болница во катастрофална состојба, Тодоров во инспекција

А1он
Министерот за здравство, Никола Тодоров денеска во инспекција на кумановската општа болница. Констатираше дека состојбата е кататрофално лоша и дека болницата работи во нестандардни услови.
Македонија

Тодоров: Болницата во Охрид ќе биде изградена до крај од годинава

А1он
Ако претходно ненадејно се појавуваше по болниците низ Македонија, делеше откази а, последно два часа седеше и на шалтер, министерот за здравство Никола Тодоров денеска
Македонија

Тодоров два часа работеше на шалтер во болница

А1он
Невообичаена слика во Градската општа болница. Првиот човек во здравство ги услужуваше на шалтер пациентите. На несекојдневен , но за него веќе својствен начин, Министерот