zdravstvo

Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: Владата за здравството дава повеќе од СДСМ

А1он
Прес конференцијата на СДСМ, во која обвинија дека наместо непродуктивни трошоци, власта треба да ги врати парите во здравството, со реакција се јави ВМРО-ДПМНЕ. Потсетуваат
Македонија

СДСМ: Наместо за Аква парк, да се вратат парите во здравството

А1он
Македонија има најголем пад меѓу земјите во регионот според извештајот на шведската компанија Healt Comsumer Powerhouse, за Европскиот индекс за здравствена заштита. Овој извештај, презентиран