urologija

Македонија

Двајцата пациенти на кои им беше трансплантиран бубрег се во добра здравствена состојба

А1он
Двајцата пациенти на кои во саботата им беше изведена трансплантација на бубрег од починат донор се во добра и стабилна здравствена состојба. Од Клиниката за
Македонија

Министерот Филипче на отворање на Балканскиот конгрес по урологија во Охрид

А1он
Повеќе од 250 лекари специјалисти од Словенија, Хрватска, Србија, БиХ, Црна Гора, Албанија, Бугарија, Турција и Косово и од државава учествуваат во работата на Балкански