twitter

Македонија

Со „ексклузивен“ наслов до поголема читаност или…?

А1он
Намерно или случајно? За рејтинг и кликови или по задача? Последната актуелна тема на Твитер, беше и топ тема на некои од порталите. Но, со наслови како овој
Свет

Француски суд нареди Твитер да достави лични податоци на автори на расистички пораки

А1он
Суд во Париз нареди Твитер да достави податоци што ќе обезбедат распознавање автори на расистички или антисемитски пораки. Американската социјална мрежа беше повикана во Суд од