trotinet

Македонија

(ВИДЕО) Ниту трага ниту глас од тротинетите во МНР: Османи ја заборави зелената агенда на ДУИ

Орце Костов
После година и пол откако министерот за надворешни работи Бујар Османи набави тротинети со цел вработените во МНР да ја промовираат „Зелената дипломатија“ како дел