terorizam

Свет

Зошто терористите не можат да бидат и ментално болни?

А1он
Непосредно по масакрот во Аурора од минатата недела, поголемиот дел од политичката класа го правеше она што вобичаено го прават политичките приврзаници. Прво дојде грдата
Свет

Брисел под закана за терористички дејствија поради „бурките“

А1он
Портокалов код или трет претпоследен степен на готовност за реакција е активиран во Брисел и регионот околу поради закана од дејствија на екстремисти или терористи.