svercer

Регион

Трговец со луѓе од Валона заработувал милион евра неделно: Разоткриена мрежа на албански шверцери

А1он
Во француското пристаниште Данкерк владее албанската мафија која се занимава со трговија со луѓе. Нејзините членови заработуваат милиони секоја недела, а многумина не го преживуваат