sredba

Македонија

(ВИДЕО) Тачи по средбата со Нуланд: Побрзо да се прекине кризата и да одиме на избори

А1он
Уште еднаш оовторувам дека имаме многу среќа што Соединетите Американски држави како наш партнер се многу заинтересирани да ни помагаат да ја оставиме назад оваа