sajber napad

Свет

Сајбер напад врз компјутерскиот систем на Меѓународниот кривичен суд во Хаг

А1он
Меѓународниот кривичен суд во Хаг минатата недела беше жртва на сајбер напад, соопшти судот без да открие детали за големината на нападот и за каков