psihijatriska bolnica

Македонија

Високи функционери од „бомбите“ се снабдиле со „психијатриска“ дијагноза

А1он
Поголем дел од високи функционери осомничени и обвинети од СЈО имаат досиеја на Клиниката за психијатрија во Скопје, дознава А1он. Поголем дел од нив уште