prolet

Македонија

Нема веќе вадење пасоши без закажување, денеска последен ден во полициската станица „Пролет“

Денеска последен ден во полициската станица „Пролет“ каде граѓаните можеа да се сликаат за лични документи без закажан термин. Од утре пунктот ќе работи со
Македонија

Скопјани се жалат на остар мирис од хемикалии во воздухот вечерва

Кристијан Ландов
Граѓаните од населбата Пролет близу Железничката станица во Скопје се жалат дека вечерва осетиле мирис на пестициди кои им предизвикувал иритација на очите. Тие велат
Македонија

На Денот на пролетта во Македонија ќе се засадуваат рози

А1он
Министерството за животна средина и просторно планирање годинава ќе го одбележи 21 март-Денот на пролетта со националната еколошка акција „Македонија земја на цвеќето, Македонија земја