pozar

Македонија

Пожарникарите во Гевгелија во една ноќ интервенирале шест пати

А1он
Од територијалната противпожарна единица во Гевгелија информираа дека пожарникарите само во една вечер шест пати интервенирале на запалени оџаци на куќи и станбени згради во
Македонија

Во пожар изгореа кат и покуќнина во куќа во село Козјак

А1он
Силен пожар денеска околу три часот, ја зафати куќата на Мегди Асановски во село Козјак. Противпожарната единица од Ресен интервенираше со четири возила и девет пожарникари. Поради