pozar

Македонија

Пожарникарите во Гевгелија во една ноќ интервенирале шест пати

А1он
Од територијалната противпожарна единица во Гевгелија информираа дека пожарникарите само во една вечер шест пати интервенирале на запалени оџаци на куќи и станбени згради во