penzionerka

Македонија

Спасувачка акција на Водно: Се онесвестила жена, ја извлекувале пожарникари со теренско возило

Орце Костов
Центарот за управување со кризи на единствениот број за итни повици Е-112 вчера на пладне добил пријава за жена пензионерка која изгубила свест при престој
Македонија

Пензионерка до Меџити: Ние со еден бубрег кога ќе добиеме ленти за мерење шеќер, пензијата од 12.500 не стигнува за нашите лекови

Орце Костов
Пензионерка од Скопје лично го праша министерот за здравство Фатмир Меџити при неговата посета на поликлиниката „Јане Сандански“ кога дијабетичарите ќе ги добијат лентите за