pavel satev

Македонија

Институтот „Павел Шатев“ повторно промаши, време за заминување во историјата

А1он
Институтот „Павел Шатев“ повторно доживеа дебакл во наводното сондирање на јавното мислење каде редовно победник со голема разлика е Никола Груевски и ја ужива поддршката
Видео Македонија

(ВИДЕО) Дали постои и каде работи институтот „Павел Шатев“?

А1он
Институот „Павел Шатев“ од каде редовно се лиферуваат анкети за водство на ВМРО-ДПМНЕ или не работи деновиве или како институтот „Димитрија Чуповски“ воопшто нема седиште.