dimitrija cupovski

Видео Македонија

(ВИДЕО) Дали постои и каде работи институтот „Павел Шатев“?

А1он
Институот „Павел Шатев“ од каде редовно се лиферуваат анкети за водство на ВМРО-ДПМНЕ или не работи деновиве или како институтот „Димитрија Чуповски“ воопшто нема седиште.
Видео Македонија

ВИДЕО: Каде се прават анкетите за водството на ВМРО-ДПМНЕ?

А1он
Институот „Димитрија Чуповски“ е фантомско здружение создадено од членови на ВМРО-ДПМНЕ со цел да пласира нереални анкети за да влијае на јавното мислење дека партијата