parno

Македонија

Дефекти на системот за парно греење во дел од кумановските училишта, наставата редовна

А1он
Во дел од училиштата каде има послаба изолзација и каде нема сменето столарија контиуираните екстремно ниски температури што трааеја три недели предизвикаа одредени оштувања на
Македонија

БЕГ: Испораката на топлинска енергија нормална, да се внимава на внатрешните инсталации

А1он
Компанијата за снабдување со топлина „Балкан енерџи“ соопшти дека испораката на топлинска енергија преку централниот вреловоден систем се одвива нормално, без сериозни дефекти и оти
Македонија

Испораката на топлинска енергија во централниот дел на Скопје и делови од општина Карпош нормализирано

А1он
Eкипите на Дистрибуција со топлина Балкан енерџи повторно ја воспоставија испораката на топлинска енергија за потрошувачите во централното градско подрачје и делови од општина Карпош.
Македонија

БЕГ воведе електронско плаќање на сметките за парно

А1он
Балкан енерџи груп (БЕГ)-Снабдување воведе електронски систем за плаќање на сметките за топлинска енергија со кој на скопјани им се овозможува преку новата  BegEPay платформа на
Македонија

Отстранет дефектот во диструбиција на топлинска енергија во Центар

А1он
Екипи на БЕГ-Дистрибуција утрово го отстранија големиот дефект на секундарната дистрибутивна топлинска мрежа во близина на Клиниката по хируршки болести „Св. Наум Охридски“. Дефектот предизвика
Македонија

Поради дефект, привремено без парно неколку згради во центарот на Скопје

А1он
Поради дефект на секундарната дистрибутивна топлинска мрежа кај објектот на клиниката по хируршки болести „Св. Наум Охридски“ (т.н. стара градска болница), неколку згради во центарот