parno

Македонија

Испораката на топлинска енергија во централниот дел на Скопје и делови од општина Карпош нормализирано

А1он
Eкипите на Дистрибуција со топлина Балкан енерџи повторно ја воспоставија испораката на топлинска енергија за потрошувачите во централното градско подрачје и делови од општина Карпош.
Македонија

БЕГ воведе електронско плаќање на сметките за парно

А1он
Балкан енерџи груп (БЕГ)-Снабдување воведе електронски систем за плаќање на сметките за топлинска енергија со кој на скопјани им се овозможува преку новата  BegEPay платформа на
Македонија

Отстранет дефектот во диструбиција на топлинска енергија во Центар

А1он
Екипи на БЕГ-Дистрибуција утрово го отстранија големиот дефект на секундарната дистрибутивна топлинска мрежа во близина на Клиниката по хируршки болести „Св. Наум Охридски“. Дефектот предизвика
Македонија

Поради дефект, привремено без парно неколку згради во центарот на Скопје

А1он
Поради дефект на секундарната дистрибутивна топлинска мрежа кај објектот на клиниката по хируршки болести „Св. Наум Охридски“ (т.н. стара градска болница), неколку згради во центарот
Македонија

Од задутре ладни проби на грејниот систем на „Балкан енерџи“

А1он
Компанијата за дистрибуција на топлина „Балкан енерџи“ најави дека од задутре започнува со секојдневни ладни проби на системот за топлинска енергија. Целта на ладните проби