parno

Македонија

Поради дефект дел од центарот на Скопје без парно греење

А1он
Поради дефект на секундарен вод од дистрибутивната топлинска мрежа во близина на Собранието на Република Македонија привремено е прекината испораката на топлинска енергија за дел
Македонија

БЕГ: Да се овозможат услови во објектите за почеток на грејната сезона

А1он
Снабдување со топлина Балкан енерџи апелира до потрошувачите да ги завршат интервенциите кај внатрешните инсталации, а заедниците на станари да овозможат непречен пристап на службените
Македонија

БЕГ: Станарите и куќните совети да ги обезбедат потребните услови за почеток на грејната сезона

А1он
Станарите да ја проверат внатрешната инсталација, а куќните совети и управителите на згради да овозможат непречен пристап на службените лица до потстаниците за да може
Македонија

Заев: Ќе најдеме решение за проблемот за граѓаните исклучени од централното греење

А1он
Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, денеска се сретна со Ружица Попева Наумова, членка на Управниот одбор на Здружението за заштита на граѓански
Македонија

БЕГ: Активности за обнова на дистрибутивната топлинска мрежа во „Капиштец“

А1он
Компнијата Дистрибуција со топлина Балкан енерџи ДООЕЛ Скопје денеска соопшти дека се во полн ек активностите за обнова и дислокација на магистралниот вод Е2 од