opozicija

Македонија

(ВИДЕО) Опозиција: На оваа Влада поважни и се спомениците од субвенциите

А1он
СДСМ за да докаже дека вистински, а не лажно како ВМРО-ДПМНЕ се грижи за земјоделците, ќе достави Закон за земјоделска дејност и рурален развој, со