odroni

Македонија

Одрони на патот Македонска Каменица – Кочани, паднати дрвја го попречуваат сообраќајот на патот Делчево – Берово

А1он
Поради големи одрони на патот Македонска Каменица – Кочани сообраќајот се одвива по една лента, информираа од подружницата на Македонија Пат. На овој патен правец
Македонија

Прекинат сообраќајот на автопатот Скопје-Велес поради одрони

А1он
АМСМ известува дека автопатот Скопје-Велес од 17 часот е комплетно затворен поради одрони на патот, каде што се случила и сообраќајна незгода поради истото, додека
Македонија

Се чистат одрони од земја и песок на патот Нерези-Св. Пантелејмон

А1он
Денеска, од пред 7 часот наутро екипите на Општина Карпош интензивно работат на расчистување на патот од Нерези до Св. Пантелејмон, информираат од општината. Интензивните