nerezi

Македонија

Се чистат одрони од земја и песок на патот Нерези-Св. Пантелејмон

А1он
Денеска, од пред 7 часот наутро екипите на Општина Карпош интензивно работат на расчистување на патот од Нерези до Св. Пантелејмон, информираат од општината. Интензивните
Македонија

Започна реконструкцијата на патот Средно Водно – село Нерези

А1он
Зпочна раконструкцијата на патот од Средно Водно до село Нерези во должина од 4,5 километри, за што ќе бидат инвестирани 14 милиони денари, информира Министерството