marketi

Македонија

Во полициски час смеат да работат само маркети со дозвола од кризниот штаб

А1он
За време на полицискиот час Државниот пазарен инспекторат во секој град има дежурни екипи кои ќе вршат проверка на маркети кои работат и дали имаат