prodavnici

Македонија

Ќе се пазарува со маски и во следните седум месеци

А1он
Владата на денешната седница ги донесе измените на Уредбата со законска сила за примена на Законот за трговија за време на вонредна состојба согласно која
Свет

Французите панично го испразнија продавниците

А1он
Французите повеќе од една недела создаваат резерви со трајни прехранбени производи, но одлуката на Владата да го ограничи движењето на населението на стриктен минимум, доведоа