lovstvo

Македонија

Мечки превртуваат контејнери во Галичник барајќи храна: Жителите исплашени да не бидат нападнати

Орце Костов
Месната заедница Галичник предупреди на се поголемо присуство на мечки кои претставуваат опасност за населението, посебно во овој летен период кога куќите се полни со