jovan mitreski

Македонија

Митрески: Во следниот период ќе зборуваме само за економија, бидејќи наша следна цел е да бидеме членка на ЕУ

А1он
Поминавме многу, и во овие три години и во овие денови од кампањата, од повозрасните добивме мудрост и исуство, од помладите добивме енергија и креативност,
Македонија

Митрески: Пратениците на СДСМ донесоа храбри, историски одлуки во интерес на државата

А1он
“На 12 април оваа година не очекуваат предвремени парламентарни избори. Граѓаните повторно ќе имаат можност да одлучат кому ќе му ја дадат довербата за наредниот
Македонија

Митрески: Само дијалогот гради мостови

А1он
Само дијалогот гради мостови и на тој начин може да се дојде до одржливи решенија, изјави денеска координаторот на пратеничката група на СДСМ Јован Митрески
Македонија

(ВИДЕО) Митрески: ВМРО-ДПМНЕ се противат на отписот на каматите и долговите на граѓаните

А1он
ВМРО-ДПМНЕ продолжува да ги блокира сите проекти и сите законски решенија што се во интерес на граѓаните. Пратениците од оваа партија очигледно се против отписот