javno privatno partnerstvo

Македонија

Владата утврди како ќе се менува и дополнува Законот за концесии и јавно приватно партнерство

А1он
Владата на денешната 87-ма седница на предлог на Министерството за економија го утврди текстот на Предлог-законот за изменување и дополнување на Законот за концесии и
Македонија

По двегодишни најави, следната недела тендер за монтажни гаражи во Клиничкиот центар

Маја Илиевска-Пачемска
Министерството за здравство следната недела ќе го распише тендерот за изградба на две монтажни гаражи во комплексот клиники „Мајка Тереза“ по пат на јавно-приватно партнерство.