gjorce petrov

Македонија

СДСМ: Ѓорче Петров ќе добие канализација од новите власти, Груевски може да врши увид само во судски докази

А1он
„Никола Груевски и Сокол Митровски продолжуваат да ги лажат граѓаните на општина Ѓорче Петров. ВМРО-ДПМНЕ ветува канализациона мрежа во населбите Волково, Стопански Двор и Кисела
Македонија

„Учење преку работа“ – проект на општините Ѓорче Петров и Разлог преку „Еразмус“

А1он
Општина Ѓорче Петров и бугарската општина Разлог работат на заеднички проект „Учење преку работа” (Learning by doing) преку  програмата на Европската унија „Еразмус“. За таа