fotografii

Магазин

ГАЛЕРИЈА: Најдоброто од првиот Куп на македонска фотографија

А1он
На 12 септември успешно беше заокружено првото издание на „Куп на македонска фотографија“. Зад Купот стои се уште неформалното здружение Национална фотографска унија, кое обединува
Македонија

Скопјанка му се заканила на битолчанец дека ќе објави компромитирачки фотографии ако не и плати 1200 евра

А1он
Скопјанка со живеалиште во Битола му се заканувала на 44-годишен битолчанец дека ќе објави негови компромитирачки фотографии ако не и`исплати 1.200 евра. По преземени оперативни