den na ohridsko ezero

Видео Македонија

(ИНТЕРВЈУ) Георгиевски: Поднесовме 140 кривични пријави за дивоградби, процесирани – нула

Кристијан Ландов
Градоначалникот на Охрид, Константин Георгиевски, тврди дека Општината поднела 140 кривични пријави во Обвинителството против сопственици на дивоградби, а ниедна од нив не е процесирана. Тој
Македонија

(ВИДЕО) Стефоска: Се што е бетон, стиропор, бекатон во Охрид надвор од сите закони треба да се отстрани

А1он
Луѓето кои не се разбираат од сликарство знаат дека постои Мона Лиза. Оние кои не знаат ништо за драма, слушнале за Хамлет. Кој не слушнал