cuk

Македонија

ЦУК и Комората на РМ за приватно обезбедување потпишаа Меморандум за соработка

А1он
Директорот на Центарот за управување со кризи Агрон Буџаку и претседателот на Комората на Република Македонија за приватно обезбедување Верица Милевска Стефановска денеска потпишаа Меморандум
Македонија

Договор за донација меѓу ЦУК и Меѓународната организација за мигранти

А1он
Меѓународната организација за мигранти (IOM) и Центарот за управување со кризи во пресрет на Меѓународниот ден на мигрантите – 18 декември, денеска ќе се потпишат
Македонија

Благодарница за ЦУК за придонесот во справување со поплавите

А1он
Директорката на ЦУК, Сузана Салиу и координаторот од ЦУК Рагми Ибиши добија благодарница за особен придонес во справувањето и надминувањето со последиците од поплавите од
Македонија

Кооринативен состанок на ЦУК со градоначалниците од Североисточниот регион

А1он
Градоначалниците на општините од Североисточниот плански регион на денешниот состанок во Куманово со Центарот за управување со кризи побараа превентивно и координирано делување на државните