cisterna

Македонија

Се запали цистерна во близина на бензиска пумпа на автопатот Велес-Градско – Пожарникарите спречиле да експлодира

Цистерна се запалила на автопатот Велес – Градско во близина на бензиската пумпа „Дади Компани“. Брзата интервенција на пожарникарите од Територијалната Противпожарна Единица од Велес