bombi

Македонија

СДСМ ги распореди „бомбите“: На 2. април во Куманово, на 4. април во Прилеп, на 8. април во Битола

А1он
Следната среда, на 8. април, токму пред Велигден, опозицијата ќе ги фрла „бомбите“ за Битола, потврдуваат извори од општинската организација на СДСМ во Битола. Опозицијата
Македонија

(АНАЛИЗА) Политичка криза: Чекор до договор или козметички преговори во Брисел?

А1он
Бисел го губи губи трпението и ќе инсистрира на што поитна разрешница на политичката криза во земјава, која веќе е закана и за вкупниот евроатлански
Видео Македонија

ВИДЕО: 30 дена рок за Зврлевски

А1он
Петнаесет невладините организации кои дејствуваат во областа на владеењето на правото и антикорупцијата, денеска се обратија до надлежните институции на државата да преземат мерки за
Македонија

ВИДЕО: Нека кршат глава циганите, само нека гласаат како што треба

А1он
Партијата за целосна еманципација на ромите организираше мирен протестен марш од калето до Владата, каде што лидерот на партијата Самка Ибраимовски објави нови аудиоснимки од
Видео Македонија

(ВИДЕО) Селмани: Горан Петрески да ги објави бомбите, не дава отчет пред Зврлевски туку пред граѓаните

А1он
Тотално неиздржано и смешно е објаснувањето на уредниците во Македонската радио телевизија да не ги емитуваат бомбите на опозицијата затоа што така им наложило Јавното