beton

Македонија

Судското рочиште меѓу „Интракат“ и штипски „Бетон“ закажано на 3 декември

А1он
Судското рочиште меѓу грчката компанија „Интракат“ и градежната компанија „Бетон“-Штип за неисплатени побарувања во износ од два милиони евра за изградба на новата Клиничка болница
Македонија

Штипски Бетон пред стечај, образование не кажува што ќе прави со незавршената зграда на ФИНКИ

Васко Маглешов
Неизвесно е што ќе се случи со изградбата на Факултетот за информатички науки и компјутерско инженерство, ФИНКИ, ако судот отвори стечај по барањето на тројца
Македонија

Централен регистар потврди дека поранешното раководство ја уплатило добивката на сметката на „Бетон“

А1он
Претходниот Управен одбор и раководството на Централен регистар го прекршиле членот 26, став 3 од Законот за Централен регистар, во кој стои дека вишокот средства
Македонија

„Бетон“ ќе ја врши реконстукцијата на патот Ропалце-Матејче-Липково

А1он
Прифатена е понудата од 3 јули годинава на градежната компанија Бетон ад Скопје за реконструкција на државниот пат P2133, делница Ропајце-Матејче-Липково, соопшти денеска в.д директорот