anketi

Македонија

Анкетa: Тодоровиќ, министри, Горан Трајковски контра Жерновски?

А1он
Повеќе револтирани граѓани од општина Центар, се јавија во А1он, за да реагираат на, како што велат, секојдневните вознемирувања од агенцијата, чии луѓе велат дека