aavmu

Македонија

Презентација на Истражувањето на медиумската писменост кај возрасната популација

А1он
Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги денеска ќе ги презентира резултатите од Истражувањето на медиумската писменост кај возрасната популација во Република Македонија. Станува збор
Македонија

Агенцијата за медиуми го осуди нападот на новинар на ТВ Телма

А1он
Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги го осудува вчерашното насилство врз новинарот на ТВ Телма. Ваквите чинови, смета Агенццијата, се директен напад врз слободата
Македонија

ФОТО: Миноски го прекрши Пржинскиот договор, не пушта пари на Агенцијата за медиуми

А1он
Агнецијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги се уште нема добиено пари од Министерството за финансии. А1он дојде до дописот што Агенцијата го испрати до