Тотал ТВ бесплатно ги отвори дополнителните канали за своите претплатници

Од:

Кабелскиот оператор Тотал ТВ денес ги израдува своите претплатници со известувањето за бесплатно отворање на сите дополнителни канали.

„Вообичаено ова го правиме во убави моменти, меѓутоа ние сме тука за вас и во лошите. Свесни сме колкав стрес и промени во животните навики носи  вонредната состојба  поради епидемијата на вирусот Корона. И знаеме дека и покрај другите препорачани начини на превенција, повеќето луѓе  ќе поминуваат поголем дел од времето дома со семејството најчесто пред телевизорот. Од таа причина како компанија која навистина се грижи за граѓаните и со желба барем малку да се олесни ваквата ситуација во која што сме сите заедно,  решивме до 4-ти Мај да ги отвориме дополнителните  канали и да ви ги понудиме најразличните содржини. Опуштете се, смејте се со програмата која што ја сакате и останете безбедни“, стои во известувањето од Тотал ТВ.

Би можело да ве интересира

Гулаб слета на главата на новинарката непосредно пред да известува во живо, нејзината реакција насмеа многумина

Почина Барбара Волтерс

Тотал ТВ претстави нова супер акција: 249 денари во првите 8 месеци

Жарко Настоски

United Grоup има најбрза мобилна мрежа во Европа

Жарко Настоски

Ипсос: За време на епидемијата српските граѓани повеќе се пред ТВ, а македонските на интернет

А1он

СЗО: На децата треба да им се ограничи времето поминато пред ТВ екран