total tv

Економија

Тотал ТВ бесплатно ги отвори дополнителните канали за своите претплатници

А1он
Кабелскиот оператор Тотал ТВ денес ги израдува своите претплатници со известувањето за бесплатно отворање на сите дополнителни канали. „Вообичаено ова го правиме во убави моменти,