Магазин

Последни, најнови вести – Забава – Сцена – Здравје – Спорт – Автомобили

Магазин

Иглуто како начин за продолжување на сезоната на тераси во рестораните

А1он
Угостителите ширум светот се борат да ги задржат гостите во оваа корона-криза, особено зимава која доаѓа. Така, вештачките иглуа се сè попопуларни во ова време