edinburg

Свет

Повеќе луѓе се повредени откако голем брод се навали во пристаништето во Единбург

А1он
Повеќе луѓе се повредени откако голем брод се се навали на десната страна на пристаништето во Единбург, пишува Sky News. Голема спасувачка операција е во