zelen karton

Видео Македонија СКЕН

Скен: Како да добиете пари за оштетено возило во странство?

Анита Петровска Рајковиќ
Сообраќајка во странство или оштетен автомобил од непознати – Како да добиете пари за да си го поправите возилото? Искршени стакла, дупнати гуми, изгребана и
Македонија

Заев: Работиме на намалување на цената на зелениот картон за возилата

А1он
Работиме на намалувањето на цената на зелениот картон за осигурување на возилата при пратување во странство, најави премиерот Зоран Заев, на граѓанската трибина „На прав