zakon za javni nabavki

Економија

Тевдовски: Со новиот закон за јавни набавки се подобрува вклученоста на малите претпријатија во набавките

А1он
Со новиот Закон за јавни набавки, што ќе стартува од април, се воведуваат низа мерки што ги подобруваат условите за вклученост на малите и средни
Економија

Компаниите очекуваат новиот Закон за јавни набавки да им ги надмине досегашните потешкотии

А1он
Проектот на УСАИД „Партнерство за подобра бизнис=регулатива“ денеска одржа инфо-сесија на тема: „Можности за доуредување на новиот Закон за јавни набавки и прашања од интерес